Суд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі / фото: zakon.kz

В окупованому Севастополі чоловік протягом семи років ґвалтував своїх трьох неповнолітніх дочок.

Про це йдеться в повідомленні Слідчого комітету РФ.

Читайте такожТортури і зґвалтування дітей в одеському притулку: ГПУ контролюватиме розслідування

Відео дня

Слідство встановило, що 46-річний житель Гагарінського району Севастополя з 2000 року систематично бив дружину і дітей. А з 2011 по серпень 2018-го чоловік скоював злочини проти статевої недоторканності своїх дочок 1999-го, 2002-го і 2009 років народження.

Коли ж старша донька вирішила піти з дому і жити самостійно, він погрожував їй розправою. Після цього дівчина повідомили поліції про всі злочини проти неї та її сім'ї. Факти підтвердилися.

Встановлено, що на обліку в органах опіки і піклування та поліції родина не була, сама жінка, залякана чоловіком, у правоохоронні органи не зверталася.

Суд засудив чоловіка до 15 років позбавлення волі у виправній колонії суворого режиму з подальшим обмеженням волі терміном на один рік. Також засуджений позбавлений права займатися трудовою діяльністю в установах, пов'язаних з вихованням і освітою дітей, терміном на 15 років.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі правоохоронці проводять слідчі дії в приміщенні агентства безпеки «Центр», працівники якого можуть бути причетні до знущань над дітьми в комунальному Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей (колишній притулок «Світанок»).