Жінка перебувала за кермом у стані сп'яніння / фото Інформатор

У ніч на 28 листопада патрульні Деснянського району Києва звернули увагу на автомобіль Dacia, який врізався у будинок за адресою вулиця Закревського, 61/2. Але звичайна історія отримала нестандартну розв'язку.

Під час спілкування у водія Марини були помітні явні ознаки алкогольного сп'яніння, передає "Інформатор".

Патрульні запропонували жінці пройти тест на наявність алкоголю в крові на місці або здати аналізи. Від огляду вона відмовилася. На неї були складені адміністративні матеріали за 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів).

Відео дня

Читайте такожУ Києві п'ятому п'яний таксист утікав з місця ДТП і влаштував ще одну аварію

Поліцейські розповіли, що час спілкування жінка намагалася запропонувати їм гроші, щоб уникнути складання протоколу. Але поліцейські наполягали на своєму й продовжували оформлення. Вони неодноразово попереджали її, що ці дії незаконні. Тоді Марина підкинула гроші в підстаканник патрульного автомобіля.

Для фіксації події на місце викликали слідчо-оперативну групу. При огляді місця події з'ясувалося, що сума хабара — 300 гривень. Правоохоронці задокументували цей факт та вилучили речові докази.

Водій у спілкуванні з журналістами не заперечувала, що вживала спиртні напої, але робила це в барі. Але жінка запевнила, що навіть не заводила мотор машини. Свої дії вона пояснила тим, що вирішила віддячити поліцейським за хибний виклик і "пригостити" їх кавою.

При цьому в розмові з патрульними вона підтвердила факт того, що була за кермом машини. На камерах відеоспостереження видно, що жінка приїхала до магазину і врізалася в будівлю. Після цього вона вийшла з машини й пішла в магазин.

фото Інформатор

Раніше в Сумах нетверезий водій на смерть збив дівчину і тікав з міста на таксі.