Одна людин загинула, 25 постраждали врезультаті пожежі в коледжі / фото: Думская

В Одесі на даний момент не встановлено місцезнаходження 15 осіб, які, імовірно, перебували в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу під час пожежі.

Про це на брифінгу заявив заступник начальника управління організації досудового розслідування Головного слідчого управління НПУ Олександр Ковтун.

Читайте такожПожежу в одеському коледжі локалізовано - ДСНС

Відео дня

«Дійсно, надійшла інформація щодо встановлення місцезнаходження ще близько 15 осіб», - зазначив Ковтун.

Як повідомили в мерії Одеси, в результаті пожежі постраждали 26 осіб, одна людина із яких - 17-річна студентка - померла. У числі доставлених до лікарні - 16 учнів.

За неофіційними даними, в числі зниклих - директор Інституту морської біології НАН України Борис Александров і вчений секретар установи Галина Іванович. Вони під час пожежі були в приміщенні. Також невідомо місцезнаходження кількох учнів і співробітників коледжу.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в центрі Одеси сталася пожежа у навчальному корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. За даними мерії, під час пожежі постраждали понад 20 людей, з яких 9 - діти. Також повідомлялося про загибель 33-річної співробітниці коледжу.

Рятувальники локалізували пожежу на площі 4 тис. Кв. метрів. Його ліквідація триває.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.