У приміщенні коледжу, де сталася пожежа, досі працюють рятувальники / Думська

Для відновлення навчального процесу надано приміщення та аудиторії за ініціативою Ради директорів коледжів області.

Студенти Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, який постраждав від пожежі, відновлять навчання вже в понеділок, 9 грудня.

Читайте такожВ Одесі зросла кількість загиблих внаслідок пожежі у коледжіЯк повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства освіти та науки України, для цього надано приміщення та аудиторії за ініціативою Ради директорів коледжів області.

Відео дня

«Освітній процес відбуватиметься в аудиторіях Одеського фінансово-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету. Також навчання продовжиться в іншому корпусі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на вул. Героїв Крут, 19», – йдеться у повідомленні.

У приміщенні коледжу, де сталася пожежа, досі працюють рятувальники. На даний час відомо про чотирьох загиблих, доля 11 осіб залишається невідомою.

«Міністерство освіти та науки висловлює співчуття родинам загиблих та всім, хто постраждав від пожежі», – додали у відомстві.

Як повідомляв УНІАН, 6 грудня було створено урядову комісію з розслідування причин пожежі.

Прем‘єр-міністр Олексій Гончарук також дав розпорядження ДСНС провести позачергові перевірки стану протипожежної безпеки в об‘єктах підвищеного ризику, де постійно перебуває велика кількість людей.

Вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої становила 4 тис. кв. м.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії займання – аварійна робота електрообладнання та навмисний підпал.