Наразі під завалами будинку виявлено тіла 4 / Думська

Офіційно упізнані дві з чотирьох жертв пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, виявлені під завалами.

Як передає кореспондент УНІАН, про це стало відомо сьогодні на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося в Одеській ОДА.

Як повідомив начальник слідчого управління регіонального главку Нацполіції Сергій Шайхет, наразі під завалами будинку виявлено тіла 4, двоє з яких упізнані.

Відео дня

Читайте такожПожежа у коледжі Одеси: кількість загиблих зросла

За його словами, це Марина Коваль, яка працювала в установі секретарем, а також викладач математики та інформатики Ганна Бортюк.

«Зниклими безвісти в даний час вважаються 11 осіб», - додав начальник управління.

Він зазначив, що в даний час триває огляд місця події, який розпочався добу тому. Уточнені списки людей, що знаходилися в коледжі. Встановлено, що у момент пожежі в навчальному закладі було 35 викладачів і 176 студентів.

Тривають допити свідків. Проводиться ряд експертиз – судово-медична, пожежно-технічна та ін., триває слідство.

Водночас видання Думська повідомляє про третє упізнане тіло.

Як повідомляв УНІАН, вранці 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу сталася пожежа, площа якої склала 4 тис. кв. м. В цьому наріжному будинку знаходилися 19 різних організацій, установ.

Відразу після пожежі стало відомо про загибель 16-річної студентки, увечері 5 грудня під завалами була виявлена загибла жінка-викладач, 6 грудня – ще дві жертви. Сьогодні вночі з-під завалів витягли ще одне тіло.

За даними ДСНС, в результаті пожежі постраждала 31 людина, пошуки ще 10 тривають.

За фактом пожежі порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Розглядаються дві версії спалаху - аварійна робота електрообладнання і навмисний підпал.

6 грудня в ДСНС заявили, що надії знайти в обгорілому будинку живих людей, немає.

Станом на сьогоднішній ранок на стаціонарному лікуванні залишаються 11 постраждалих.