Чоловіка, 1984 р.н. та його 2-річного сина врятувати не вдалося / фото УНІАН

У Харкові у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку, ймовірно, в результаті отруєння загинули чоловік та його дворічний син, вагітну жінку госпіталізовано.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Харківській області, 16 грудня о 22:18 надійшла інформація про те, що за адресою вул. Кримська, 6а, у квартирі на 2-му поверсі, ймовірно, знаходяться люди та потребують допомоги.

Читайте такожНа Чернігівщині розбився пасажирський автобус, що їхав до Москви: багато жертв і постраждалих

Відео дня

«По прибуттю до місця виклику, рятувальники за допомогою триколінної драбини через вікно здійснили огляд квартири: у кухні на підлозі було виявлено постраждалого чоловіка без свідомості. При огляді квартири у іншій кімнаті перебували вагітна жінка та дитина також без свідомості. Усіх мешканців квартири було винесено на свіже повітря та надавалась первинна медична допомога до прибуття автомобілів швидкої медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Однак чоловіка, 1984 р.н., та його 2-річного сина врятувати не вдалося. Жінка, 1990 р.н., ще подавала ознаки життя. Її було госпіталізовано до токсикологічного відділення Харківської міської лікарні №2 з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.