Цю резонансну справу розглядатиме Новоград-Волинський міськрайонний суд / zik.ua

На Житомирщині до суду направлено обвинувальний акт стосовно водія, з вини якого загинуло 9 людей та 16 отримали травми.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, сьогодні слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно водія вантажного автомобіля DAF з напівпричепом – цистерною з газом, з вини якого загинуло 9 людей, а 16 – отримали травми.

Читайте такожБіля Дніпра під час ДТП у вантажівки відірвало кабіну (фото)«17 грудня 2019 року обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті», – зазначають у прокуратурі. Водія вантажівки обвинувачують у тому, що він, будучи неуважним, спричинив смертельну аварію.

Відео дня

Цю резонансну справу розглядатиме Новоград-Волинський міськрайонний суд.

Як повідомляв УНІАН, трагедія сталася  22 вересня цього року  близько 22.30 год, на 250 км автодороги «Київ-Чоп» між селами Великий Молодьків та Пилиповичі Новоград-Волинського району Житомирщини. Водій автомобіля DAF з напівпричепом  рухаючись у напрямку Житомира, не впорався із керуванням  та зіткнувся з автобусом сполученням «Житомир-Яремча». 66-річний водій автобуса зупинився для заміни колеса. У момент аварії частина його пасажирів стояли на узбіччі дороги.

Поліцією було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.