Відкрито 3 кримінальні провадження / фото УНІАН

Правоохоронці затримали зловмисника, який раніше у місті Яготин на Київщині відкрив вогонь з рушниці по наряду патрульної поліції, а потім втік на мікроавтобусі.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції.

Читайте такожУ Львові чоловік обстріляв магазин, де працює його колишня дружина«Тоді на Київщині ввели поліцейські операції «Грім» та «Сирена». Також, під час проведення невідкладного обшуку в оселі його батьків вилучили зброю, зокрема гранатомет та вибухові пристрої», – йдеться у повідомлені.

Відео дня

Зазначається, що впродовж тижня для пошуку озброєного правопорушника кожного дня було залучено від 70 до 90 поліцейських Переяслав-Хмельницького відділку поліції та всіх відділень цього регіону, а також спецпідрозділ «Миротворець».

Розшукали зловмисника сьогодні у селі Кулажинці, Полтавської області, там він переховувався в будинку давньої знайомої.

Як зазначається, відкрито 3 кримінальні провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) та за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу). Досудове розслідування триває.