У поліції заявляють, що експертизи у справі про загибель 14-річного Дениса Чаленка у Прилуках Чернігівської області досі тривають. Правоохоронці розглядають і версію умисного вбивства.

Напередодні у Прилуках під відділком поліції знову зібралися сотні людей, йдеться в сюжеті ТСН.  Вони вимагали конкретних результатів у розслідуванні загибелі хлопця.

Читайте такожЗагадкова смерть підлітка у Прилуках: експертиза спростувала, що його збив потяг

Як повідомляв УНІАН, ввечері 29 жовтня 14-річного Дениса Чаленка виявили мертвим на залізничних коліях у Прилуках Чернігівської області. За офіційною інформацією ГУ НП в області, підліток переходив залізничну колію у невстановленому місці, і його збив дизель-потяг сполученням «Ніжин-Гребінка». Школяр 9-го класу однієї з місцевих шкіл загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень.

Поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.

Батьки не вірять в офіційну версію слідства, говорять про убивство і вимагають всебічного розслідування цієї справи. Є інформація про погрози підлітку старшими хлопцями.