Чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої / фото Ruslan Forostyak

У Житомирі під час акції протесту містян проти будівництва автозаправної станції мікроавтобус збив чоловіка.

Читайте такожНа Житомирщині згорів рейсовий автобус (фото)

Як повідомляє прес-служба поліції Житомирської області, 24 грудня увечері поблизу будівництва АЗС по проспекту Незалежності у Житомирі відбулась кількагодинна акція протесту місцевих жителів. Під час її проведення водій автомобіля Volkswagen Transporter скоїв наїзд на чоловіка.

Відео дня

«Встановлено, що за кермом транспортного засобу перебував 36-річний житель Павлограда Дніпропетровської області. Його було доставлено до відділку, де отримано пояснення щодо вказаної події. Також чоловіка перевірено на вживання алкоголю», - йдеться у повідомленні.

39-річний потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої. Йому надавалась медична допомога без госпіталізації.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 3-річного обмеження волі.

У Житомирі  місцеві жителі протестують проти будівництва АЗС / фото УНІАН

Як повідомляв УНІАН, акція протесту проти будівництва автозаправної станції по проспекту Незалежності у Житомирі відбулася вчора не вперше. Місцеві жителі виступають проти цього будівництва, оскільки вважають, що АЗС забруднюватиме довкілля. Також це питання неодноразово обговорювали на сесіях Житомирської міської та обласної ради. Влада міста, у свою чергу, запропонувала обговорити доцільність будівництва автозаправки на громадських слуханнях.