На Львівщині конфлікт на шашликах закінчився у суді / фото УНІАН

У Львівській області суд визнав винним чоловіка, який вдарив у живіт шампуром свого знайомого, тим самим завдавши йому тяжкі тілесні ушкодження.

Про це повідомляє ZAXID.net із посиланням на рішення Кам'янка-Бузького районного суду.

Повідомляється, що суд призначив фігуранту п'ять років позбавлення волі, однак звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном у три роки.

Відео дня

Сам інцидент стався влітку 2017 року у селі Старий Яричів. Тоді компанія знайомих відпочивала біля озера та смажила шашлики. Під час цього у двох чоловіків виник конфлікт, у ході якого одного з них вдарили шампуром у живіт. На місце події не викликали швидку, а чоловіки просто роз’їхалися по домах до Львова. Потім дружина потерпілого повідомила, що її чоловік у лікарні і йому роблять термінову операцію.

Як повідомляється, судово-медична експертиза встановила, що внаслідок поранення у чоловіка виникла "лінійна рана передньої черевневої стінки на рівні лівого підребер`я, яка проникала в черевну порожнину з наскрізним ушкодженням шлунка, тонкої кишки, верхньої брижової артерії з масивним крововиливом в черевній порожнині".

Читайте такожВ Миколаєві жінка отримала поранення в шию під час поліцейських стрільб

Суддя, дослідивши докази у справі, визнав нападника винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Упродовж іспитового терміну він має з'являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти про зміну свого місця праці чи житла. Крім того, чоловіка зобов'язали виплатити потерпілому 100 тисяч гривень моральної шкоди та 10 тисяч - матеріальної компенсації. На оскарження вироку у нього є 30 діб.

Як повідомляв УНІАН, на Вінниччині чоловік під час конфлікту підірвав гранатою двох товаришів.