У ДПСУ прокоментували інцидент / фото dpsu.gov.ua

Держприкордонслужба заявляє про непричетність своїх військовослужбовців до стрільби з вікна багатоповерхового житлового будинку в Одесі.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України, в квартирі будинку на вулиці Левітана,118, з якої стріляв зловмисник, прикордонники не проживають.

Читайте такожУ Харкові чоловік вільно гуляв з автоматом Калашникова (фото)

Відео дня

«Висотний будинок, про який йде мова, здано в експлуатацію у 2002 році. У ньому проживають, як військовослужбовці прикордонних військ, так і цивільні особи. Квартира, з якої стріляли, продана цивільній особі понад 8 років тому», - повідомили в прес-службі.

Як повідомило УНІАН джерело в регіональному главку Нацполіції, за попередніми даними, з вікна на шостому поверсі стріляв син власниці квартири.

«Попередньо – стріляли з мисливського карабіна «Сайга» калібру 7,62 мм. Зі слів сусідів, це – не перша подібна витівка чоловіка», - сказав поліцейський.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в соціальних мережах з'явилася інформація про те, що в Одесі, на вулиці Левітана, мешканці однієї з квартир на 6 поверсі стріляли з автомата.

Зі слів очевидців, «черга пролунала з квартири на шостому поверсі будинку №118, де живуть сім'ї прикордонників».