Комунальники продовжують латати дірку на Либідській площі в Києві, звідки кілька днів тому з труб лилась гаряча вода, що затопила, зокрема, ТЦ Ocean Plaza та прилеглі магазини. 

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте такожВ Ірані затримали автора відео із запуском ракети по українському "Боїнгу" – ЗМІ

Наразі ремонтники на фінальному етапі перед покладанням асфальту: вони розрівнюють каміння. За словами журналістів, відпочинку в комунальників майже не було.

Вранці вони замінили 23 метри труби й тривалий час укріплювали місця аварії спеціальною сумішшю для запобігання подальших провалів.

Ремонтні роботи продовжуються й біля Ocean Plaza. Ще кілька бригад комунальників займаються ліквідацією прориву труб на інших ділянках в Києві.

Раніше комунальники запевняли, що наслідки аварії на Либідській площі вдасться ліквідувати до ранку 15 січня.

За даними КМДА, трубопровід діаметром 1000 мм був прокладений у 1987 році. Він обслуговує близько 3 тис. будівель.

Також у КМДА повідомляли, що внаслідок прориву трубопроводу та виливу теплоносія опіки отримали 9 осіб, серед постраждалих - пасажири маршрутки, що потрапила у місце витоку теплоносія, та перехожі.

14 січня у КП «Київтеплоенерго» заявили, що пошкодження трубопроводу біля ТРЦ Ocean Plaza планують ліквідувати до ранку 15 січня. Мер Києва Віталій Кличко запевнив, що рух транспорту поблизу Либідської площі буде відновлений у другій половині дня 15 січня.