Поки невідомо про запобіжний захід четвертому учаснику банди / yaizakon

На Житомирщині суд обрав запобіжні заходи трьом підозрюваним у примусовому утриманні з метою трудової експлуатації сімох чоловіків.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області, відповідні ухвали виніс 17 січня Корольовський райсуд Житомира.

Читайте такожУ Дрогобичі чиновник заробляв на невивезеному смітті

Відео дня

Згідно з рішенням суду, двох осіб, підозрюваних у торгівлі людьми, триматимуть під вартою, ще одному підозрюваному у незаконному поводженні зі зброєю обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Водночас у прес-службі прокуратури не повідомили, які запобіжні заходи обрано четвертому учаснику банди.

У відомстві нагадали, що підозрювані насильно утримували громадян та змушували працювати на будівництві.

Як повідомляв УНІАН, 15 січня у прокуратурі Житомирщини поінформували, що правоохоронці викрили групу осіб, які примусово утримували протягом тривалого часу 7 осіб.

Установлено, що четверо осіб на території Олевського та Ємільчинського районів організували переховування людей, попередньо їх завербувавши, відібравши документи та використовуючи на різних роботах. Зловмисники утримували чоловіків віком від 20 до 50 років, причому окремі з них мали інвалідність. Серед жертв – громадянин Білорусі. До утримуваних людей застосовували насильство, їм забороняли залишати місця так званого «проживання» та «роботи», припиняли спроби супротиву.

За інформацією відомства, у приміщеннях під час обшуків виявили вогнепальну нарізну зброю, боєприпаси та вибухівку.