До перевірки залучать представників Укртрансбезпеки / фото: kv.npu.gov.ua

На Тернопільщині поліція з’ясовує, чому водій автобуса з лайкою висадив двох неповнолітніх, які мали право на безкоштовний проїзд.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, 1 лютого водій рейсового автобуса "Рівне-Чернівці" неправомірно висадив двох дівчат з багатодітної родини, які мали пільгові квитки на проїзд з Тернополя у Копиченці.

Також вирішується питання про притягнення водія до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство – нецензурну лексику до дітей.

Відео дня

Правоохоронці залучать до перевірки представників Укртрансбезпеки, які дадуть оцінку діям водія. Даний факт внесений до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Також наприкінці січня на Тернопільщині був аналогічний інцидент. Зокрема, в Кременці водій не впустив у салон двох неповнолітніх дівчат. Розголосу інцидент набув після того, як тітка дітей, які живуть без матері, написала про інцидент у «Фейсбуці». Жінка розповіла, що дівчата поверталися зі спортивного гуртка, а в той день, за її словами, було 11 градусів морозу. Однак це не завадило водієві вигнати дітей з салону і залишити мерзнути на вулиці.