Наразі поліція розшукує ще одного учасника бійки, який поранив ножем іншого чоловіка / фото УНІАН

На Сумщині правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві громадянина Грузії під час конфлікту сьогодні вночі біля кафе у м. Шостка

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Сумської області, за підозрою у вбивстві 27-річного чоловіка затримано місцевого жителя.

За інформацією відомства, між двома компаніями відвідувачів кафе стався конфлікт через дівчат, які також відпочивали в закладі.

Відео дня

«З’ясовувати стосунки на вулицю вийшли чотири чоловіки. Між ними зав’язалась бійка, під час якої у хід пішов ніж», - додали у прокуратурі.

Зазначається, що медики констатували смерть 27-річного чоловіка, який є громадянином Грузії, а його 24-річного товариша, місцевого мешканця, також з ножовими пораненнями, доставили у лікарню в тяжкому стані.

Прокурор та слідчий готують 25-річному затриманому повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Як повідомила УНІАН прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко, наразі поліцією проводяться ряд заходів щодо розшуку іншого учасника бійки.

«Особа чоловіка, який поранив іншого молодика, відома, наразі встановлюється його місцезнаходження. Розшукуваний зловмисник – 1989 року народження, раніше він неодноразово притягався до кримінальної відповідальності», – уточнила Науменко.

Як повідомляв УНІАН, вночі 17 лютого у м. Шостка Сумської області внаслідок бійки поблизу кафе один чоловік дістав смертельне ножове поранення, ще одного у тяжкому стані госпіталізовано.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (вбивство) та ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) ККУ.