Що саме робили затримані в міськраді - з'ясують правоохоронці / Фото: патрульна поліція Житомирської області

У Житомирі в приміщенні міської ради правоохоронці затримали двох громадян зі зброєю.

Читайте такожВигнала з хати: на Житомирщині чоловік ледь не спаливши живцем матір з шістьма дітьми (відео)

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі патрульної поліції в Житомирській області, 20 лютого, близько 17-ї години інспектори роти тактико-оперативного реагування ТОР), які забезпечували охорону громадського порядку під час позачергової сесії міськради, помітили підозрілого чоловіка, який увійшов до приміщення.

Відео дня

«Надалі під час поверхневої перевірки чоловіка інспектори роти ТОР виявили в останнього предмет, схожий на пістолет, балончик з речовиною сльозогінної дії, телескопічну палицю та ніж», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що через невеликий проміжок часу у приміщенні міськрад ТОРівці побачили ще одного чоловіка, який також поводився підозріло. У нього теж вилучили предмет, схожий на пістолет, і балончик з речовиною сльозогінної дії.

Інспектори роти ТОР затримали цих людей і викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи.

Що саме робили затримані у міськраді та інші подробиці інциденту зараз встановлюють правоохоронці, так само вони визначаються з правовою кваліфікацією цієї події.

Як повідомили УНІАН у Житомирській міськраді, позачергову сесію було зібрано з питань опорних лікарень, продажу землі в Україні, заборони будівництва АЗС у Житомирі та низки інших.