За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження \ facebook.com/mvs.gov.ua

В Одесі вночі 12-річний хлопчик здійснив угон автомобіля марки Nissan і заснув у ньому.

Читайте такожНа Миколаївщині чоловік звільнився з колонії та в той же день викрав позашляховик у подруги дружини (фото)

Як повідомили УНІАН у Малиновському відділі поліції Одеси, напередодні до правоохоронців звернувся 29-річний власник автомобіля Nissan, який заявив, що залишив ключі в машині і забув її закрити. Автомобіль був припаркований біля житлового будинку на вулиці Святослава Ріхтера. Коли чоловік повернувся, іномарки не було.

Відео дня

Як з'ясувалося, автомобіль угнав 12-річний хлопчик, який завів Nissan, і поїхав кататися.

«Транспортний засіб працівники Малиновського відділу поліції розшукали за п'ять кварталів від місця злочину. Покатавшись, підліток припаркував легковик за гаражами і заснув у ньому», - розповіли в поліції.

За словами начальника Малиновського відділу поліції Віктора Герасименка, цей підліток не вперше потрапляє в поле зору поліцейських. Він уже є фігурантом декількох кримінальних проваджень, розпочатих за фактами крадіжок, скоєних в Одесі.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу. Оскільки підліток не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, вирішуватиметься питання про прийняття щодо нього примусових заходів виховного характеру.