Сьогодні Київський районний суд Одеси заарештував водія автомобіля BMW на єврономерах, який 31 січня в Саратському районі зіткнувся з маршруткою, внаслідок чого загинули дві людини і ще 13 постраждали.

Читайте такожНа Одеській трасі через туман та ямі сталася масштабна ДТП з вантажівками (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, 36-річний підозрюваний, який також отримав травми в цьому ДТП, був доставлений до суду спецтранспортом. У ході засідання з'ясувалось, що чоловік раніше судимий за крадіжку та угон мотоцикла, й зараз перебуває на випробувальному терміні. Водійських прав у нього немає.

На думку слідства, підозрюваний 31 січня перевищив допустиму швидкість, виїхав на зустрічну смугу, що призвело до зіткнення з пасажирським автобусом, що слідував за маршрутом Кілія-Одеса. Внаслідок сильного удару маршрутка перекинулась. На місці події загинула 14-річна дівчина, ще одна постраждала пасажирка автобуса наступного дня померла в лікарні від травм, несумісних із життям.

Сьогодні суд ухвалив рішення відправити водія іномарки до СІЗО.

Як повідомляв УНІАН, 31 січня в Саратському районі Одеської області внаслідок ДТП за участю маршрутки загинула 14-річна жителька міста Кілія, 14 людей постраждали. Пізніше в лікарні померла ще одна жінка, яка постраждала в ДТП.

Зіткнення маршрутного автобуса «Кілія-Одеса» з легковим автомобілем BMW сталося на трасі Одеса-Рені.

Водій легкового автомобіля BMW, в якому було ще троє людей, дістав тяжкі травми.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

1 лютого голова Кілійської ОТГ Павло Бойченко заявив, що водій автомобіля BMW на єврономерах розшукувався поліцією за вчинення злочинів.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.