За підозрою у вбивстві розшукується Тур Віктор Васильович, 1963 року народження / скріншот з відео

На Львівщині поліцейські розшукують 56-річного жителя Харківської області, підозрюваного у вбивстві та замаху на вбивство.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Читайте такожВ Одесі чоловік розстріляв перехожого посеред вулиці

Встановлено, що близько 21:00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний чоловік вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині. Після цього зловмисник втік на мікроавтобусі «Фольксваген Т5».

На території Львівської області введено поліцейську операцію.

Внаслідок отриманого поранення дівчина померла дорогою до лікарні у кареті «швидкої», а 42-річний мешканець Пустомитівського району з вогнепальним пораненням грудної клітини був госпіталізований.

Невдовзі в лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України та ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі.

За підозрою у вбивстві розшукується Тур Віктор Васильович, 1963 року народження, житель Харківської області. Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.