Поліція відкрила два кримінальних провадження / kv.npu.gov.ua

В селі Жоравка Київської області місцевий житель з саморобним пістолетом і гранатою прийшов просити гроші на лікування у директора фермерського підприємства.

Читайте такожНа Черкащині знайшли вбитими трьох дітей, батько повісивсяПро це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Чоловіки вийшли для розмови на вулицю і там житель села дістав пістолет і вистрілив у живіт директору. На шум вибігли інші працівники ферми, і в цей момент у стрільця в руках вибухнула граната. Він загинув на місці, тіло загиблого 59-річного жителя направлено на судово-медичну експертизу.

Відео дня

Пораненого директора підприємства і юриста компанії, який в результаті вибуху теж отримав травми, з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

На місці події працювали правоохоронці. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин) ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Також за фактом самогубства відкрито кримінальне провадження за ст. 115. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. Триває слідство. Поліція встановлює всі обставини інциденту, опитуються свідки.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Дніпрі на знаряді підірвався 8-річний хлопчик.