Вдома у підозрюваного виявили 720 г кокаїну / Фото Matrix Tyler via flickr.com

Києві затримано наркоторговця, у якого вилучили кокаїну на 4 млн грн. Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, сьогодні правоохоронці провели обшук за місцем проживання наркоторговця.

«У помешканні чоловіка виявлено близько 720 г кокаїну, розфасованого у 82 поліетиленові крафт пакети для подальшого збуту», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, під час обшуку вилучили предмети, схожі на автомат Калашникова АК-47 та 66 набоїв до нього, предмет схожий на пістолет, а також грошові кошти у сумі 70 тис. грн, 400 євро та 1 000 доларів США.

Відео дня

Читайте такожНа Львівщині двох копів підозрюють в організації збуту наркотиків

Вартість вилучених наркотичних речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 4 млн грн.

43-річного чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру за 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.

До Шевченківського районного суду міста Києва внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство триває.

Як повідомляв раніше УНІАН, іспанська поліція перехопила підводний човен для перевезення наркотиків біля узбережжя Галісії в північно-західній частині країни. Субмарина перевозила близько 3000 кг кокаїну.