В Кадіївці бойовики затримали російського військового / panoramio.com/user/2913851

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

За його даними, 9 жовтня в Кадіївці капітан ЗС РФ зі складу гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 7-ї окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2-го АК (Луганськ) ЗС РФ здійснив наїзд на службовому автомобілі на місцеву мешканку, внаслідок чого вона загинула.

Розвідка заявляє, що територію, підконтрольну "ЛНР", прибув наряд дорожньої поліції так званого "МВС ДНР" і встановив, що офіцер перебуває в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Відео дня

Читайте такожДонеччанин застрелив окупанта за примушування випити за "російських визволителів Донбасу" - розвідка

"Під час складання протоколу військовослужбовець виявив супротив, та заявив, що має "імунітет", тому що належить до збройних сил РФ, зокрема, прибув з 70-ї окремої мотострілецької бригади (Уссурійськ) 5-ї армії (Уссурійськ) Східного воєнного округу (Хабаровськ) ЗС РФ, що і було задокументовано поліцейськими", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою недопущення витоку чуттєвої інформації російський військовослужбовець був затриманий та доставлений до поліцейської дільниці. 

За твердженням військової розвідки, "Міністерство безпеки ДНР" вживає заходи з недопущення витоку інформації у тому числі щодо обмеження кола осіб, які можуть ознайомитись із зазначеним протоколом.