У Росії не можуть встановити ім'я та громадянство шостої особи, яка загинула в результаті дорожньо-транспортної пригоди разом з п'ятьма громадянами України у Новгородській області.

Про це в коментарі УНІАН повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

Відео дня

"Не встановлена шоста особа. Немає документів, які би підтверджували особу шостого загиблого. Будуть шляхом впізнання встановлювати особу", - сказав Кирилич, посилаючись на інформацію генерального консула України в Санкт-Петербурзі.

Він додав, що з родичами п'яти загиблих українців встановлено контакт.

Читайте такожУ мережі з'явилося відео з місця ДТП в Росії, де загинули українці

"Брат одного із загиблих проживає у Москві. Він на місці організаційно займається усіма питаннями, пов'язаними з перевезеннями тіл загиблих до України", - зауважив Кирилич.

За його словами, через те що документів, які би підтверджували особу шостого загиблого, немає, родичі і знайомі загиблих українців спробують "впізнати власне шосту особу, щоб підтвердити, чи це може бути громадянин України, чи ні".

Як повідомляв УНІАН, ДТП з українцями сталася вчора, 25 травня, поблизу міста Великий Новгород (Росія). Мінівен з українською реєстрацією здійснив зіткнення з вантажівкою.

У МЗС України того ж дня повідомили, що внаслідок ДТП загинули п'ятеро громадян України. Російські ЗМІ повідомляли про загибель шести осіб.