фото Киев оперативный

У Києві до розбирання завалів у будинку, в якому вибухнув газ, залучено 152 особи з різних служб і 18 одиниць техніки.

Про це повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій.

"На місці події працює 84 чоловіки особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у м. Києві та 18 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки. До рятувальних робіт залучені державне підприємство "Мобільно-рятувальний центр ДСНС України" та рятувальники КМДА. Для надання екстреної психологічної допомоги на місці події працюють психологи Головного управління ДСНС України у м. Києві. Медичним забезпеченням займається служба "103". Охорону місця події здійснює Національна поліція. Загалом із всіх служб залучено 152 людини", - зазначається у повідомленні.

Відео дня

Координацією пошуково-рятувальних робіт на місці події займається голова ДСНС Микола Чечоткін та начальник Головного управління ДСНС у м. Києві Андрій Ватолін.

Читайте такожВнаслідок вибуху газу в Києві постраждали семеро, одну людину розшукують

Причини виникнення події з'ясовуються.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні близько 13.30 у столиці внаслідок вибуху у другому під’їзді триповерхового житлового будинку одна особа загинула, шестеро травмовані. За попередніми даними, вибухнув побутовий газ.

За фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановленим законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.