/ фото УНІАН

У Житомирі злодій, якого застали під час крадіжки, вистрибнув з вікна та зламав ногу Про це повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні, 10 липня житомирянка, повернувшись додому, застала у квартирі крадія. Чоловік, не сподіваючись такої зустрічі, спочатку закрився в одній із кімнат, а потім вистрибнув з її вікна. У результаті стрибка він травмував ногу та був госпіталізований.

«На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції з’ясували, що господарка оселі близько 16.00 повернулась додому і побачила зламаний замок у дверях. Коли жінка зайшла у квартиру, то застала там незнайомця. Той забарикадувався в одній із кімнат і спробував утекти, стрибнувши з вікна», - уточнили в поліції.

Відео дня

Читайте такожВ Одеській області вчитель зламав руку п'ятикласнику

Злодію викликали швидку допомогу та доставили до житомирської  лікарні, де згодом провели оперативне втручання.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

« У чоловіка вилучено ювелірні вироби із срібла, викрадені із квартири, а також інструмент, за допомогою якого він заламав замок у дверях", - розповів УНІАН начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. « Нині ми перевіряємо, чи не причетний він до інших подібних квартирних крадіжок», - додав він

Нині 35-річному підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.

Раніше в Одесі фігурант справи про трагедію 2 травня зламав ніс поліцейському.