Фото з місця, де відбулась стрілянина / фото Facebook Євген Шевченко

Справу зі стріляниною на столичній Троєщині під час конфлікту за участю позафракційного народного депутата України Сергія Мельничука розслідуватиме військова прокуратура. Про це УНІАН повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Читайте такожСтрільба за участю Мельничука: поліція підтвердила факт, активісти заявляють про можливі рейдерські розбірки

«Справою займатиметься військова прокуратура», - зазначила вона.

Відео дня

За її словами, вона не може озвучити причини, через які Нацполіція передала цю справу військовій прокуратурі.

Як повідомляв УНІАН, у поліції Києва підтвердили факт стрілянини в Деснянському районі сьогодні під час конфлікту за участю Мельничука.

«Вже з’ясовано, що стріляв не народний депутат», - сказала речниця Нацполіції Києва Оксани Блищик.

При цьому вона повідомила, що особу стрілка встановлено, але не змогла сказати, чи підтверджується факт, що це був помічник або охоронець народного депутата Мельничука. Водночас Блищик наголосила, що постраждалих немає.

«Стріляла людина в повітря», - зауважила вона і додала, що пошкоджено лише автомобіль, оскільки люди його оточили, й пошкодили скло, колеса, але постраждалих немає.

За її словами, саме цим автомобілем на місце події і прибув Мельничук.

Також речниця Нацполіції зазначила, що правоохоронці з’ясовують причини виникнення конфлікту. Раніше деякі ЗМІ повідомили, що депутат Мельничук чи його помічник влаштували стрілянину на Троєщині.