ГУ Нацполиции

У ніч на 21 вересня в Умані стався вибух, в результаті якого постраждав підліток. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

ГУ Нацполиции

"21 вересня, близько шостої ранку в Уманський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в гаражах неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів стався вибух невідомого предмету. Особовий склад поліції був негайно піднятий по тривозі", - йдеться в повідомленні.

В Умані вночі прогримів вибух / ГУ Нацполиции

Поліцейські встановили, що від вибуху невідомого предмета було пошкоджено дах одного з гаражів. Також був поранений 13-річний підліток, громадянин Ізраїлю.

Відео дня
В Умані вночі прогримів вибух / ГУ Нацполиции

"Хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді порізу на кисті лівої руки. Підлітку надана медична допомога на місці", - розповіли в поліції.

В Умані вночі прогримів вибух / ГУ Нацполиции

Наголошується, що на місце події за наказом голови Національної поліції виїхали перший заступник голови НПУ В'ячеслав Аброськін і заступник голови відомства Олександр Фацевич. Правоохоронці з'ясовують обставини вибуху і причетних до події осіб. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте такожВ Умань прибули 17 поліцейських з Ізраїлю - працюватимуть у місцях скупчення хасидів

Як повідомляв УНІАН, на святкування іудейського Нового року до Умані прибуло близько 30 тисяч паломників. Протягом святкових днів правопорядок в місті забезпечують понад півтисячі поліцейських.