Поліція затримала водія, який збив на смерть трьох / фото cn.npu.gov.ua

У Козелецькому районі Чернігівської області на трасі Київ-Чернігів "Фольксваген-кадді" на смерть збив жінку з двома малолітніми дітьми.

Читайте такожУ Миколаєві в ДТП з маршруткою постраждало семеро осіб

"Попередньо встановлено, що мешканець Козелецького району, рухаючись зі сторони Києва на автомобілі "Фольксваген-кадді", на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми. Всі троє постраждалих загинули", - йдеться у прес-службі поліції області.

Відео дня

За попередньою інформацією, водій, який збив трьох на смерть тверезий.

На місці автопригоди працюють слідчі та експерти. За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Згідно з повідомленням департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА, на 70 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в с. Сираї Козелецького району ввечері 20 листопада під час туману водій автомобіля Volkswagen Caddy здійснив наїзд на трьох пішоходів (мати та двоє дітей). Вони переходили дорогу на відстані 80 м за пішохідним переходом. Внаслідок наїзду мати, 1989 року народження, загинула на місці аварії. Двоє дітей, 2010 та 2017 років народження, від отриманих травм померли в кареті швидкої медичної допомоги.

фото cn.npu.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, в Оболонському районі Києва автомобіль Lanos врізався в магазин, який розташований біля зупинки громадського транспорту. Авто ледь не врізалося в жінку з дітьми.