Батьки дівчинки знімали порно за її участю \ Фото: zakon.kz

У Дніпропетровській області подружжя знімало відео порнографічного характеру за участі своєї 3-річної доньки і поширювали його у інтернеті.

Читайте такожНа Дніпропетровщині накрили групу злочинців, які створювали і продавали дитячу порнографіюПро це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області. "38-річний чоловік, мешканець Вільногірська, та його дружина для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру вчинили розпусні дії щодо власної 3-річної доньки. Вони знімали це на камеру, після чого розміщували фото та відео дитини в інтернеті", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці під час обшуку в подружжя виявили та вилучили дев'ять сліп-пакетів з канабісом загальною масою понад 63 г, які чоловік придбав та зберігав для власного вживання. За цим фактом йому інкримінується вчинення злочину за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу ("незаконне придбання, виготовлення, зберігання наркотичних засобів без мети збуту").

Відео дня

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо подружжя  за розбещення малолітньої дитини, а також виготовлення та розповсюдження відеопродукції, що містить дитячу порнографію (ч. 2 ст. 156 та ч. 5 ст. 301 Кримінального кодексу). Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває. 

Новини по темі: