Володимиру Майбоженку повідомили про підозру / фото t.me/pgo_gov_ua

У центрі уваги резонансне ДТП - Бровари "сколихнула" аварія за участі п'яного очільника Броварської районної держадміністрації Володимира Майбоженка.

Чиновнику повідомили про підозру за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння), про це написав Офіс генерального прокурора у своєму каналі в Telegram. У відомстві також повідомили, який запобіжний захід підозрюваному може обрати суд.

"…До Шевченківського районного суду… Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою", - зазначається у повідомленні.

Відео дня
Володимир Майбоженко отримав підозру / фото t.me/kyivregionpolice

Головне управління Нацполіції в Київській області на своєму каналі в месенджері повідомило, що підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, і суд найближчим часом обере йому запобіжний захід. Правоохоронці також показали фото з місця ДТП у Броварах.

Наслідки аварії, яка трапилася у Броварах вчора / фото t.me/kyivregionpolice

"…слідчими йому оголошена підозра… Чоловікові загрожує позбавлення волі на термін до восьми років", - додали у поліції.

Чиновник, підозрюваний у скоєнні аварії у Броварах, отримав підозру / фото t.me/kyivregionpolice

У центрі уваги Бровари - ДТП за участі чиновника дуже резонансне

Увечері 26 квітня стало відомо, що у місті Володимир Майбоженко за кермом автомобіля на дорозі збив чотирьох пішоходів. У поліції повідомили, що голова Броварської РДА не зупинив машину, коли був червоний сигнал світлофора. Драгер показав, що у крові чиновника було 2,31 проміле алкоголю, а норма становить лише 0,2. Майбоженку вже пригрозили звільненням.

Пізніше стало відомо, що унаслідок аварії постраждали чоловіки у віці 29 та 26 років, а також 32-річна жінка з донькою, якій менш як три роки. У дитини після проведення попереднього обстеження, зокрема, виявили перелом плечової кістки.

Вас також можуть зацікавити новини: