Інцидент стався на вулиці Антоновича / facebook.com/kyivpatrol

У Києві водій з ознаками алкогольного сп'яніння влаштував ДТП та розбив п'ять автомобілів, намагаючись втекти від патрульних.

Про це повідомляє прес-служба столичної патрульної поліції.

Інцидент стався напередодні ввечері у Голосіївському районі на вулиці Антоновича. Копи помітили автомобіль Mercedes, який зупинився на смузі для руху громадського транспорту. Після його зупинки патрульними, чоловік почав виконувати дивні маневри: їздив взад-вперед.

Відео дня
facebook.com/kyivpatrol

facebook.com/kyivpatrol

"При перевірці документів патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Керманичу запропонували пройти огляд в медичному закладі у встановленому законом порядку. Далі події розвивалися стрімко: водій рушив з місця на великій швидкості, залишивши документи інспекторам, й одразу здійснив ДТП з двома автівками, що проїжджали повз. Проїхавши до перехрестя, в'їхав ще у два припаркованих авто та зупинився", - йдеться у повідомленні.

На порушника склали адмінпротоколи / facebook.com/kyivpatrol

У поліції додають, що обійшлося без потерпілих, а проходити огляд на стан сп'яніння 46-річний порушник не захотів. У підсумку на нього склали адміністративні протоколи за керування авто у стані сп'яніння, порушення ПДР, що призвело до аварії, невиконання вимог про зупинку та зупинку в смузі громадського транспорту.

Вас також можуть зацікавити наступні новини: