Постраждалих забрали до лікарні / Фото: Нацполіція

У Вінницькій області сталася ДТП, ймовірно, через поведінку п'яного пасажира маршрутки.

Про це повідомила прес-служба обласної поліції.

Аварія сталася в неділю, внаслідок неї постраждали п'ятеро осіб.

Відео дня

"26 липня о 13 годині в с. Северинівка Тростянецького району мікроавтобус Mercedes Sprinter, який рухався сполученням Вінниця – Бершадь, зіткнувся з вантажним автомобілем Renault, запаркованим на узбіччі дороги. Поліцейські встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталася під час конфлікту водія з нетверезим пасажиром", - йдеться у повідомленні.

Пасажир влаштував сварку з водієм / Фото: Нацполіція

Як розповіли у поліції, усі постраждалі - пасажири маршрутки. Вони з різного ступеню тяжкості тілесними ушкодженнями госпіталізовані до травматологічного відділення районної лікарні.

"Серед постраждалих – жителі Тростянецького району віком 51, 17 років, дві мешканки м. Бершадь віком 20 років та 71-річна жителька м. Бершадь", - уточнили в поліції.

Читайте такожВ Харкові п’яний велосипедист кидався під автомобілі та погрожував перехожим ножем

"За попередньою інформацією слідства, під час руху мікроавтобуса у нетверезого пасажира з водієм виник конфлікт. Чоловік вимагав здійснити зупинку транспортного засобу. Коли водій відмовився зупинитися, пояснивши, що це дозволено лише у визначених місцях, пасажир вхопився за руль. В результаті водій не впорався з керуванням мікроавтобусу та зіткнувся із запаркованою вантажівкою", - зазначають правоохоронці.

За фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

"Після проведення необхідних слідчих дій, зокрема, опитування свідків події, ряду експертиз, буде надана правова оцінка дій нетверезого пасажира. Освідування на місці події показало наявність в його організмі 1,7 проміле алкоголю. Водій маршрутного таксі тверезий", - додали у поліції.