Миколу Харківського визнали осудним / фото УНІАН

Психіатрична експертиза засвідчила, що винуватець смертельної ДТП у Харкові 16-річний Микола Харківський усвідомлював свої дії та міг ними керувати під час аварії на проспекті Гагаріна. 

Читайте такожНова смертельна ДТП у Харкові: фура розчавила таксі з людьми (фото, відео)Про це повідомив адвокат постраждалих Ігор Черняк.

"Кажучи  простіше  — (експертиза - УНІАН) визнала його осудним. Це означає, що суд не матиме жодних перешкод для притягнення його до кримінальної відповідальності",  — написав адвокат.

Відео дня
ДТП з харківським 'мажором': 16-річного водія Infiniti визнали осудним

Смертельна ДТП з участю Миколи Харківського: що відомо

Ввечері 26 жовтня у Харкові 16-річний водій Infiniti, намагаючись перетнути перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської на червоний сигнал світлофора, на високій швидкості зіткнувся із Chevrolet Aveo. Внаслідок аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, трьох пасажирів Infiniti – двох юнаків 19 років та 16-річну дівчину – з тяжкими травмами госпіталізували.

Водія Infiniti затримали. Йому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Вас також можуть зацікавити новини: