Вогонь загасили місцеві жителі / фото - od.npu.gov.ua

На Одещині 12-річний хлопчик підпалив церкву. НП сталася в селі Іванчанка Болградського району.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Загоряння, внаслідок якого пошкоджено будівлю і майно культової споруди, сталося вчора ввечері, 21 вересня. Вогонь загасили місцеві жителі, в результаті пожежі ніхто не постраждав.

Відео дня

Поліцейські з'ясували, що до підпалу причетний 12-річний хлопчик. Підліток зізнався у скоєному і пояснив, що таким чином хотів помститися своєму однокласнику, який нібито постійно його цькував.

Відомості за фактом підпалу поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисний підпал) Кримінального кодексу України.

Читайте такожУ Черкасах застрелили місцевого підприємця – ЗМІОскільки підліток не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, щодо його батьків, які вже потрапляли в поле зору поліції за невиконання обов'язків по вихованню дитини, буде складено протокол за ст. 184 КУпАП.

Слідство триває. Поліцейські встановлюють обставини події, у тому числі перевіряють інформацію про можливий булінг серед підлітків. У разі підтвердження цього факту буде дана правова оцінка діям кожного його учасника.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Одещині чоловік вбив пенсіонерку сокирою. Він зарубав літню жінку прямо посеред вулиці.

Також Вас можуть зацікавити новини: