Затриманий приїхав до міста з Києва / Фото: Нацполіція

У Миколаєві затримали мешканця Києва, який "замінував" один з супермаркетів міста та влаштував стрілянину.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"26 червня вночі двоє чоловіків, які прибули у Миколаїв здійснювати охорону фізичних осіб, спільно вживали алкоголь біля під’їзду орендованої в Заводському районі квартири. В ході спілкування між ними виник конфлікт, 38-річний киянин дістав травматичний пістолет та вистрілив приятелю в ногу", - розповіли у поліції.

Відео дня

Внаслідок стрілянини постраждав 26-річний чоловік, про що поліцію проінформував сам стрілець. Обох чоловіків доставили до поліції, де постраждалий відмовився від претензій. Вранці їх відпустили, а травматичний пістолет - вилучили. 

Читайте такожПобив і непритомного викинув з вікна: у Києві нелюд ледь не вбив 6-річного похресника (фото)

"Зі слів киянина, через чисельні кредитні борги він хотів потрапити за ґрати, тому знову зателефонував на 102 та повідомив про замінування супермаркету, розташованого неподалік. На реагування службам екстреного виклику зловмисник дав півгодини. Патрульні поліцейські застали нетверезого мешканця столиці біля "замінованого" об’єкту. Чоловіка знову доставили до Заводського відділу поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 КПК. За неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності (ч. 1 ст. 259 ККУ) зловмиснику загрожує до шести років ув’язнення", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожПоліція з Кагарлика вчиняла незаконні дії і щодо неповнолітньої сестри зґвалтованої - адвокат

"Крім цього, в ході проведення слідчих дій поліцейські встановили свідків стрілянини. Громадяни розповіли, що намагались втрутитись у конфлікти та робили зауваження чоловікам, що їхні дії несуть загрозу оточуючим. Дії охоронця кваліфікуються, як хуліганство із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 ККУ), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років", - розповіли у поліції.