Внаслідок атаки пошкоджено понад 100 будівель / колаж УНІАН, фото ДСНС

Внаслідок сьогоднішнього масованого обстрілу України військами РФ загинули п’ятеро людей, 26 поранені. Про це повідомляє Національна поліція.

"Сьогодні з ночі і до ранку російські терористи завдали ударів по Україні ракетами та БПЛА. Станом на 15:00, у Хмельницькій області загинули двоє людей, ще восьмеро травмовані, одну жінку вдалось врятувати з-під завалів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, троє мирних жителів, серед яких – дитина, загинули та ще 15 постраждали у Запорізькій області. Серед поранених – поліцейський.

Відео дня

Також, за даними Нацполіції, двоє людей зазнали поранень від російських обстрілів в Івано-Франківській області, одна – у Харківській.

"Внаслідок атак армії загарбників Харків тимчасово залишився без світла, частково відсутнє електропостачання у Хмельницькому. На Івано-Франківщині у результаті російських обстрілів без світла тимчасово залишилась міська лікарня та сотні помешкань людей", - сказано у повідомленні.

За даними відомства, внаслідок атаки пошкоджено понад 100 будівель, серед яких – об’єкти енергоінфраструктури.

За інформацією голови Запорізької ОВА Івана Федорова, від удару російської ракети по приватному сектору Запоріжжя загинули 8-річна дівчинка та 35-річний чоловік – донька та батько. 

"Обірвала ранкова ворожа атака і життя 62-річного чоловіка – водія тролейбуса, що рухався греблею ГЕС. Пасажирів у транспорті не було", - розповів посадовець.

Він зазначив, що, за оновленими даними, поранені 20 людей.

Масована атака на Україну 22 березня – деталі

Сьогодні російські окупанти завдали масованого удару ракетами та дронами по енергетичній системі України. Зафіксовані влучання у Кривому Розі, Харкові, Запоріжжі, Кропивницькому та Хмельницькому, на Івано-Франківщині та Львівщині. 

Однією з цілей російських атак стала Дніпровська ГЕС. Росія запустила по ній вісім ракет. Ураження дуже значні. 

В Офісі генпрокурора заявили, що об'єкт виведений з ладу. Проте запевнили, що небезпеки для громадян немає.

Вас також можуть зацікавити новини: