Аварія сталася в Яремче 7 жовтня близько 20:00 \ фото if.npu.gov.ua

Мер міста Яремче Івано-Франківської області Андрій Мироняк вчора потрапив у ДТП.

Про це повідомлє прес-служба Яремчанської міськради.

"Сьогодні (7 жовтня – УНІАН) міський голова потрапив у ДТП... Голова громади у свідомості, перебуває на обстеженні", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області повідомили, що аварія сталася в Яремче близько 20:00. В результаті зіткнення двох транспортних засобів до лікарні госпіталізовані водії.

Читайте такожПід Одесою в жорсткому ДТП постраждали військові, а жінку викинуло з авто (фото)

Як попередньо встановили правоохоронці, 49-річний водій автомобіля Mitsubishi Outlander, житель Яремчанської територіальної громади, рухаючись у сторону Микуличина, виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення із транспортним засобом Peugeot Partner, яким керував 37-річний житель Надвірнянщини.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження \ фото if.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП з тілесними ушкодженнями до медзакладу доставлено обох водіїв.

"Керманич Mitsubishi Outlander перебував у нетверезому стані. У водія Peugeot Partner, відібрано кров на перевірку стану сп’яніння", - розповіли у поліції.

В результаті ДТП з тілесними ушкодженнями в лікарню доставлені обидва водії \ фото if.npu.gov.ua

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу ("порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння") .

Вас також можуть зацікавити новини