Хлопці напали на пасажира підземки просто у вагоні на очах у свідків / Скріншот

Прокуратура Києва повідомила про підозру групі молодиків, зокрема двом неповнолітнім підліткам, через побиття пасажира столичного метро.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста.

Читайте такожЗґвалтування жінки копами у Кагарлику: з’явилися подробиці про жертву

Відео дня

Перебуваючи у вагоні метро під час руху електропоїзду між станціями метро «Оболонь» та «Почайна», четверо підозрюваних, двоє з яких є неповнолітніми, гучно висловлювались нецензурною лайкою, чим порушували громадський порядок.

У цей час у вагоні перебував 20-річний чоловік, який зробив їм зауваження. У відповідь останні, діючи з хуліганських мотивів, з особливою зухвалістю почали бити руками та ногами по різних частинах тіла, навіть після того, як потерпілий втратив свідомість.

За результатами розслідування правоохоронцям вдалося встановити осіб, які вчинили вказане правопорушення. Наразі їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб) та вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Як повідомляв УНІАН, правління «Укрзалізниці» звільнило директора з розвитку бізнесу Андрія Рязанцева у зв'язку з недотриманням кодексу етики та сімейних цінностей.