У стрілка на місці події вилучили газову зброю, яка перероблена на травматичну / фото поліція області

У селі Княжичі Броварського району Київської області підстрелили депутата райради.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області

Читайте такожУ Луцьку підстрелили 16-річну дівчину, яка стояла на балконі

Відео дня

Повідомлення про конфлікт між місцевими жителями у селі Княжичі надійшов на спецлінію 102 о 15:28. На місці було встановлено, що конфлікт між односельцями виник на ґрунті поведінки малолітніх дітей. Під час інциденту батько дитини здійснив постріли у бік свого сусіда. Потерпілим виявився депутат Броварської районної ради, у нього поранення нижніх кінцівок. 

У стрілка на місці події працівники поліції вилучили газову зброю, яка перероблена на травматичну. ЇЇ направлено на проведення експертизи.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України. Слідчі видали потерпілому постанову на проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню отриманих тілесних ушкоджень. За результатами СМЕ буде прийнята  остаточна правова кваліфікація та оголошено про підозру порушнику. Триває слідство.

Як повідомляв УНІАН, у Чернівецькій області правоохоронці затримали чоловіка, який намагався пограбувати будинок, а під час втечі поранив двох поліцейських.