Змія вкусила хлопчика, який грався у дворі будинку, за палець руки / фото ua.depositphotos.com

На Львівщині 9-річного хлопчика госпіталізували до реанімації після укусу змії.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, ввечері 7 липня до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що до реанімаційного відділення Дрогобицької дитячої лікарні поступив хлопчик, 2012 року народження, житель міста Бібрка Львівського району.

У дитини діагностували укус змії пальця правої руки.

Відео дня

У медзакладі кореспонденту УНІАН повідомили, що наразі життю хлопчика нічого не загрожує, однак його стан залишається стабільно тяжким.

«Сталося це у Східниці, куди дитина разом із бабусею приїхала на відпочинок. Проживали у приватному секторі. Хлопчик бавився у дворі, як раптом його за палець вкусила змія. Медики прибули вчасно, дитину госпіталізували. Зараз його стан тяжкий, але стабільний. Він - у реанімації», - розповіла головний лікар Дрогобицької дитячої міської лікарні Оксана Стебельська.

Читайте такожУ машині київського таксі виявили змію (фото)За словами медика, останнім часом такі випадки не рідкість – у медзакладі на лікуванні через укус змії наразі перебуває ще одна дитина.

Рятувальники просять громадян бути обережними та уважними, вирушаючи у ліс чи на природу. При появі поряд із собою плазуна радять не панікувати, не робити різких рухів, а спокійно відійти.

Вас також можуть зацікавити новини: