Розпочато кримінальне провадження щодо наруги над тілом / фото Нацполіції

На Тернопільщині агропідприємство викинуло на дорогу тіло працівника, який помер на робочому місці та не був офіційно там працевлаштований.

За інформацією поліції Тернопільській області, повідомлення про виявлення тіла 50-річного чоловіка на узбіччі дороги у селі Настасів надійшло до правоохоронців від місцевих жителів.

Спеціалісти жодних слідів насильницької смерті, чи травм, характерних для ДТП, на тілі померлого не виявили. Слідчі зауважили деякі важливі деталі та дійшли висновку, що чоловік помер не в тому місці, де його знайшли.

Відео дня

За результатами розтину було встановлено, що смерть була природньою.

Після проведення поліцейськими оперативно-розшукових заходів було встановлено, що чоловік помер на робочому місці на території комбікормового заводу місцевого агропідприємства. Проте, як з’ясували слідчі, офіційно він там не був працевлаштований. "Саме цей факт є однією із ймовірних причин, чому тіло померлого вивезли за територію підприємства. За попередньою інформацією, тіло помістили у ковш навантажувача та викинули на узбіччя дороги", - йдеться у повідомленні.

Служба безпеки агрохолдингу відмовилася надавати поліцейським відеоматеріали, мотивувавши тим, що відеокамери протягом останнього часу в них не працюють. Працівники поліції провели обшуки на підприємстві та вилучили технічні засоби для проведення необхідних слідчих дій. Розпочато кримінальне провадження щодо наруги над тілом.

У Києві вбили військового та викинули тіло у водойму – деталі злочину

У Києві вінничанин під час сварки завдав численних смертельних ножових ударів знайомому військовому, поклав тіло загиблого у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та кинув у водойму.

Поліція затримала вбивцю, йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Вас також можуть зацікавити новини: