НП сталася на ПП "Ягодин" / Фото: dpsu.gov.ua

На Волині в пункті пропуску «Ягодин» затримано водія, який під час спроби прориву в Україну травмував прикордонника.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Держприкордонслужби України, 21 квітня о 22:30 у пункті пропуску «Ягодин» громадянин України на «Опелі» польської реєстрації, отримавши контрольний талон та не чекаючи інших формальностей, на великій швидкості рушив уперед, розбив шлагбаум та наїхав на засіб примусової зупинки, пошкодивши усі 4 колеса свого автомобіля.

Читайте такожУ Львові під час збройного нападу застрелили чоловіка (фото)

Відео дня

«Затримали порушника прикордонники спільно з Нацполіцією за кількасот метрів від пункту пропуску. Під час небезпечного маневрування він наїхав на ногу прикордоннику», - додали у відомстві.

Як зазначили у Держприкордонслужбі, водій у схожий спосіб виїхав з пункту пропуску «Дорохуськ», що на території Польщі.

«Алкогольних чи наркотичних речовин в організмі чоловіка не виявлено. Заборонених речей та предметів під час огляду особи та його автомобіля також не знайдено. Однак причину свого вчинку чоловік пояснити не зміг», - повідомляють у Держприкордонслужбі.

Зловмисника затримали за кількасот метрів від ПП / Фото: dpsu.gov.ua

Наразі на порушника склали протоколи про адмінправопорушення за ч.1 ст. 204-1, ст. 185-10, 202 КУпАП. До Нацполіції направили повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 345 ККУ.

Окрім того, співробітники Нацполіції склали протоколи огляду місця події, зокрема про адмінправопорушення за ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).