В Україні затримали чергового зрадника / фото Патрульна поліція

На Закарпатті правоохоронці затримали колаборанта, який отримав від російських кураторів завдання проникнути до волонтерської організації.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Патрульні зупинили 28-річного чоловіка вночі, у нього знайшли велику кількість грошей та повідомлення в телефоні, які свідчать про співпрацю з ворогом.

Відео дня

"І не просто співпрацю, а конкретну задачу щодо проникнення до волонтерської організації. "Живи обычной жизнью волонтера"…Звертаю увагу наших волонтерів і всього волонтерського руху. Ворог може мати різні обличчя. Будьте пильні", - повідомив Білошицький.

На знімках листування можна побачити, що ворог хоче отримати від чоловіка інформацію про техніку та військовим підрозділам Збройних сил України, а також радить йому впровадитися у волонтерські організації та проникати у військові частини.

Колаборанта затримали та передали спецслужбам.

фото Патрульна поліція

Раніше повідомлялося, що в Кривому Розі чиновник одного з найпотужніших промислових гігантів виявився коректувальником ракетних ударів по місцевому аеропорту.

Вас також можуть зацікавити новини: