Від удару молодика чоловік вдарився головою об бруківку і втратив свідомість.  / колаж УНІАН, фото flickr.com/waltstoneburner, Віталій Глагола

В Ужгороді на площі Петефі невідомі побили чоловіка і залишили на дорозі.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола, пʼяний чоловік із кількома молодиками не поділили таксі. Чоловік напідпитку сів в авто, яке викликав не він. 

"Після чого біля автівки йому нанесли кілька ударів, зокрема у голову, після чого його покинули прямо на дорозі без свідомості й поїхали. Наразі справою займається поліція. Швидка приїхала через 6 хвилин після виклику", - повідомив він.

Допис у соцмережі Фейсбук про подію зробив очевидець Крістіан Сабов. Відомо, що подія відбулась на площі Петефі у ніч із 16 на 17 вересня близько 01:00.

Інциденти з побиттям в Україні

У Рівненській області вчитель на уроці побив учня. Фізичне покарання вийшло за усі рамки, коли педагог повалив дитину на підлогу та почав бити ногами. Відео побиття опублікував Instagram-паблік Типове Березне. Зазначається, що "герой" відео - вчитель фізкультури у Хотинській філії. Заступник директора філії Валентина Дудар повідомила, що інцидент стався 14 вересня на перерві між заняттями.

У Львівській області офіцер завдав тяжких тілесних ушкоджень підлеглому солдату.

Вас також можуть зацікавити новини: