У Хмельницькому пролунав вибух, загинули дві особи / фото facebook.com/policia.Khmelnytskoi.oblasti

У понеділок, 23 січня, у Хмельницькому пролунав вибух в одній з квартир багатоповерхівки на восьмому поверсі, загинули дві особи.

Інцидент в обласному центрі трапився близько 11:00 на вул. Львівське шосе, йдеться у повідомленні поліції Хмельницької області у Facebook. За попередніми відомостями, у квартирі вибухнула граната. 

"…правоохоронці виявили тіло чоловіка та жінку у вкрай важкому стані. Вона померла під час надання медичної допомоги. Загиблими виявились 24-річний уродженець Шепетівського району та 51-річна місцева жителька", - зазначається у дописі.

Відео дня

У поліції додали, що чоловік та жінка разом працювали на одному з підприємств міста.

У Хмельницькому пролунав вибух, загинули дві людини / фото facebook.com/policia.Khmelnytskoi.oblasti

Поліцейські вибухотехніки під час огляду помешкання знайшли осколки гранати, ймовірно, розірвалася ручна граната - РГД-5.

Інциденти в Україні - що повідомлялося раніше

23 січня стало відомо про серйозний інцидент у Дніпрі - в орендованій квартирі на проспекті Гагаріна після шести годин перемовин поліцейські затримали 32-річного військового, якого розшукували за крадіжку зброї. 

Зловмисник перед затриманням кинув гранату в бік правоохоронців, підірвав у квартирі ще два боєприпаси та вчинив стрілянину.

Вас також можуть зацікавити новини: