Скандальній парочці за секс на одеському пляжі загрожує позбавлення волі / фото УНІАН

Іноземцеві та українці, які на одеському узбережжі в присутності людей задовольнили свої сексуальні бажання, загрожує позбавлення волі.

Як зазначили в поліції Одеської області, ці особи "вчинили грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим цинізмом, поєднаним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності". 

"Їм оголосили підозру за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років", - наголосили у ГУНП Одещини.

Відео дня

Як писав УНІАН, днями в мережу потрапило відео, зняте в закладі PUBLIC beach & club, розташованому на одеському узбережжі. На відео можна побачити жінку та чоловіка, що займаються оральним сексом. При цьому чоловік курить кальян, а жінка стоїть перед ним на колінах.

В поліції інформують, що правоохоронці виявили це відео під час моніторингу пабліків та новинних сайтів. Встановивши місце зйомки, поліцейські розшукали правопорушників.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук інформував, що пара отримала повістки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Вас також можуть зацікавити новини: