Усі пасажири — віком від 17 до 69 років / rv.npu.gov.ua

Кількість загиблих внаслідок ДТП у Рівненській області зросла до 26 людей. Водночас раніше радник глави МВС Антон Геращенко писав про 27 загиблих.

Про це повідомляється у Telegram-каналі МВС.

"Всього у ДТП загинуло 26 осіб: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса), травмувалося 12 осіб: 11 – пасажирів автобуса та водій бензовозу. Усі пасажири — віком від 17 до 69 років. Всі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. Особа загиблого водія мікроавтобуса поки не встановлена.

За даними МВС, на момент ДТП у салоні автобуса Setra, який прямував до Польщі, перебували 34 пасажири та один водій. Ще один пасажир мав сідати у м. Броди, а другий водій — у Львові.

rv.npu.gov.ua

Поліцейські та рятувальники завершують огляд місця події. Анкетні дані трьох осіб поки не встановлені.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, розпочато кримінальне провадження.

Як повідомляв УНІАН, 3 травня на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Ситне Дубенського району Рівненської області сталося зіткнення бензовоза, маршрутного автобуса та легковика. За попередніми даними, внаслідок ДТП загинуло щонайменше 16 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: