Олексія Ковальова застрелили, поділився депутат / фото Facebook / Олексій Ковальов

У Голій Пристані на Херсонщині вбито не тільки колишнього народного депутата-зрадника Олексія Ковальова, але і його співмешканку.

Про це депутат, радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

"Сьогодні вже детально відомо, що його знайдено мертвим у його будівлі у Голій Пристані, він знайдений з вогнепальним пораненням. Жінка, з якою він проживав, була знайдена у непритомному стані з ножовим пораненням горла, була доставлена у реанімацію, але сьогодні зранку померла", - сказав він.

Відео дня

Нагадаємо, у квітні ДБР відкрило кримінальне провадження за статтями ККУ про держзраду та пособництву державі-агресору стосовно Ковальова, який після повномасштабного вторгнення РФ перебував на тимчасово окупованій території Херсонської області та допомагав окупаційним військам.

У ході розслідування встановлено, що на початку липня Ковальов обійняв посаду заступника голови у незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора - "уряді Херсонської області".

Пізніше Ковальову заочно було повідомлено про підозру, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави та оголошено в розшук.

16 липня суд арештував майно Ковальова для подальшої конфіскації на користь держави. Зокрема, арештовано частки у статутних капіталах 3 юридичних осіб, а також його банківські рахунки. Загальна вартість корпоративних прав становить понад 4,7 млн грн.

28 серпня Сергій Хлань повідомив, що колаборанта Олексія Ковальова вбили. Пізніше військовий кореспондент Андрій Цаплієнко написав, що Ковальов отримав смертельні ножові поранення

Вас також можуть зацікавити новини: