В одному з міст Київщини неповнолітній вдарив ножем дівчину / колаж УНІАН з фото t.me/kyivregionpolice та УНІАН (Віктор Ковальчук)

У місті Біла Церква (Київська область) неповнолітній напав на дівчину, якій 14 років, та вдарив ножем.

Злочин здійснено біля одного із розважальних закладів у середмісті в неділю, 17 березня, близько 16:00, повідомила поліція Київщини у своєму Telegram-каналі. За відомостями правоохоронців, постраждалу госпіталізували, а зловмисник був затриманий неподалік місця злочину. Затриманого відправили в ізолятор тимчасового тримання під вартою. Згодом суд має обрати йому запобіжний захід.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та оголосили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу української держави (завдання нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень). Юнаку загрожує позбавлення волі на термін пять-вісім років.

Відео дня
У Білій Церкві юнак вдарив дівчину ножем / фото t.me/kyivregionpolice

За відомостями Telegram-каналу "Київ INFO", у Білій Церкві трапилася "повна жесть". "Там молодий хлопець вдарив ножем п'ять разів свою колишню дівчину - дев'ятий клас! Інцидент стався в розважальному закладі на день народження дівчини", - повідомили читачі каналу.

Цікаві новини України - сьогодні це варто прочитати

На початку березня стало відомо, що в місті Подільськ (Одеська область) з особливою жорстокістю вбили військовослужбовця. У мережі писали, що обличчя загиблого "майже зникло".

Згодом з'явилася інформація, що підозрюваного у скоєнні злочину затримали, він зізнався у вбивстві. Зловмисником виявився житель Одеської області, який у Подільську мешкав тимчасово.

Вас також можуть зацікавити новини: